Българска и сръбска авиокомпания вече изпълняват съвместни полети

04.11.2014

Българската авиокомпания България Ер и сръбските им колети от ЕР Сърбия, които са наследници на Ят Еъруейз, вече изпълняват съвместни полети. Това стана факт след подписването на търговско споразумение за код шеър (code share).

Първият полет съгласно новото споразумение беше извършен вчера (3 ноември). Съвместните полети на двете авиокомпании ще бъдат извършвани всеки ден от понеделник до неделя.

В пилотската кабина

Сътрудничеството код шеър е естествено продължение практиката самолети на България Ер да летят във флотата на Ер Сърбия, която съществуваше през последната година.

То е и ключова част от политиката на България ЕР за сътрудничество с авиокомпании, които са представени на българския пазар, и с които родният превозвач планира да работи, за да разшири спектъра на услугите си.

Сръбският национален превозвач е час от групата на Етихад Еъруейз и споразумението му с България Ер ще разкрие нови възможности пред клиентите на българския превозвач.

Билети за съвместните полети на България Ер и Ер Сърбия могат да бъдат намерени във всички офиси на българския национален превозвач, чрез Call Center на България Ер, чрез интернет сайта на компанията и на всички места, където се предлагат билети на българския превозвач.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати