Суинг екскурзиите в чужбина- хит сред българите

05.11.2014

Суинг екскурзиите в чужбина добиват все по-голяма популярност сред родните фенове на по-разкрепостените сексуални преживявания. Десетки български туристи вече са се възползвали от специалните оферти за секс и културен туризъм, които се срещат в мрежата.

Сред най-известните и посещавани от суингъри дестинации са френският курорт Кап Даг, както и Ривиера Мая в Мексико. Родните двойки, които си падат по размяната на сексуалните парньори, обаче залагат на суинг курортите в Австрия, Франция и Швейцария.

Тройка

Особено популярни по това време на годината стават курортите, които предлагат зимен суинг туризъм. В повечето случаи суингърите отсядат в малки частни хотели, които предлагат СПА и суинг.

Част от хотелите организират дори суинг уикенд почивки, но нищо не пречи на по-разкрепостените туристи да отседнат и за по-дълго, като съчетаят любовта си към белите спортове с възможността да...пофлиртуват на воля.

Еротичните почивки стартират от около 550 евро на човек, като в цената не са включени разходите за нощувки и входове за суинг клубовете.

Обикновено те се договарят предварително с други двойки от Западна Европа, любители на нетрадиционните сексуални връзки.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати