Коледните дестинации са по-евтини тази година

19.12.2014

Повече от половината от 20-те най-добри коледни дестинации за изминалата година са по-евтини през тази заради силата на паунда, пише Бгнес.

Коледни Играчки

Тази Коледа желаещите да пътуват трябва да се насочат към Европа и най-вече към Белгия. Според прочуване Белгия е най-достъпната традиционна дестинация за тази година.

Празничните ѝ традиции, ледените пързалки и страхотните коледни базари правят страната чудесна възможност за семействата, които търсят зимна ваканция. Коледната почивка там ще струва около 420 паунда на човек, което е с 5% по-евтино от миналата година.

В Германия ваканцията ще струва 453 паунда, което е с 4% по-евтино от 2013 година. В Швеция се наблюдава най-голямото намаление на цените – с около 7.1 % или 466 паунда на човек.

По-скъпите, но традиционни коледни дестинации включват Финландия, както и по-отдалечените Канада и Ню Йорк. За търсещите топли дестинации на изгодни цени новината е лоша.

Само две от топлите дестинации са включени в 10-те най-достъпни места за коледна ваканция. Това са Кипър и Канарски острови.

Най-голямо увеличение на цените пък се забелязва в Мексико, където пакет за един човек възлиза на 1377 паунда.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати