Колко солено излиза купуването на ски екип

20.12.2014

Карането на ски е сред любимите спортове на немалко нашенци. Ако и вие сте от хората, които тази година сте решили на всяка цена да се оборудвате със собствен ски екип, то знайте, че ще ви се наложи да се сбогувате с крупна сума пари.

Каране на Ски

Оказва се, че удоволствието да разполагате със собствена ски екипировка, ще ви струва около 2000 лева, пише вестник Всеки ден. Става ясно, че средната цена на ските възлиза на 600 лева, но това е с уговорката, че те няма да бъдат маркови. Иначе стойността им значително би нараснала.

От своя страна ски обувките излизат към 300 лева, а щеките около 50 лева. Толкова е и цената на специалните очила. Каските са леко по-скъпи. Ще ви трябват още термо блузи и клинове, като първите струват около 30 лева, а вторите-с десетина лева повече.

50 лева е цената на дебели ръкавици, които да могат ви предпазват. Грейките обаче излизат двойно повече. Якето за ски пък ще ви струва към 400 лева.

Ако нямате възможност да отделите толкова финанси за любимия си зимен спорт, можете да си закупите екипировка, която е втора употреба и излиза далеч по-евтино. На тази практика обаче специалистите не гледат с добро око.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати