Къде да заведете половинката си за Свети Валентин

03.02.2015

Празникът на влюбените приближава с пълна сила, а вие все още не сте решили къде да заведете половинката си. Разбира се, приготвянето на романтична вечеря на свещи у дома винаги е вариант, но защо тази година не направите нещо по-различно, вдъхновяващо, романтично, незабравимо?

Романтиката не е конкретно място, ресторант или песен, тя е състояние на духа, което можете да носите със себе си навсякъде. Но на някои места просто се усеща по-силно, отколкото на други.

Влюбени пият вино

Защо тази година не изненадате любимия си човек с романтична екскурзия до някоя от българските винарни? Можете да се отдадете на романтична разходка из лозовите масиви, да дегустирате изтънчени вина в романтична обстановка.

В България има доста винарски изби, които освен дегустация на вино, предлагат и настаняване.

Тази година влюбените, които почитат празника на виното, имат богат избор между десетки дестинации, където и двата празника ще бъдат почетени подобаващо. Ще споменем само уикенда, посветен на любовта и виното в Несебър, както и любовния празник и базар в Пловдив.

Добра идея е заедно с половинката си да отидете на някой от мостовете у нас, на които можете да заключите с катинарче любовта си.

Въпреки че чисто теоретично можете да заключите любовта си на който и да е мост, някои мостове просто привличат влюбените като магнит.

Препоръчваме ви червеното сърце за катинарчета в Димитровград, моста на Гребната база в Пловдив, моста на влюбените в Бургас или панорамната площадка на пътя за квартал Галата във Варна.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати