Румънци пълнят хотелите по морето за Великден

11.03.2015

Хотелите на морето се готвят да посрещнат близо 9000 румънски туристи, които вече са резервирали празничната си почивка за Великден.

Те ще бъдат и сред най-многобройните туристи по родното Черноморие това лято, след като стана ясно, че се очаква 80-процентов спад на туристи от Русия и Украйна.

Балчик

По традиция хотелите и комплексите край морето посрещат първите си посетители по Великден, който тази година ще бъде отбелязан на 12 април. Гостите от северната ни съседка редовно посрещат у нас големия християнски празник, защото са доволни от обслужването и домакините.

Според хотелиерите те са най успешната реклама, защото, когато останат доволни, те се връщат отново не само през следващата пролет, но и през лятото, като водят със себе си приятели и близки.

Румънците предпочитат да правят резервациите си предварително. Повечето от хотелите по северното Черноморие предлагат празнични ол инклузив пакети с цени от около 100 лева на ден.

Малко по-скъпа излиза почивката на Златни пясъци заради таксата за паркомясто, която възлиза на десет лева на ден за семейство. Хотелиерите споделят, че очакват бум на румънски туристи и за Гергьовден.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати