Посрещаме двеста хиляди израелски туристи това лято

21.03.2015

Повече от двеста хиляди израелски туристи се очаква да гостуват на България през този летен сезон. Това каза израелският посланик Шаул Камиса Раз, които беше на визита в Русе.

Посрещаме двеста хиляди израелски туристи това лято

Дипломатът отбеляза, че отношенията между страната ни и Израел са много добри и ще се запазят такива. По думите му това оказва благотворно влияние върху всички области на икономическото сътрудничество, а не само върху туризма.

По време на своето посещение в крайдунавския град Раз разговаря с областния управител на Русе Стефко Бурджиев. Двамата са обсъдили подобряване на сътрудничеството между областта и друг регион в Израел.

Израелският посланик изрази мнение, че благодарение на науката, земеделците, подкрепящата роля на страната и възможността за европейски субсидии България може да се окаже победител.

Междувременно Раз не пропусна да спомене, че Израел работи върху различни технологии в сферата на земеделието и държавата е успяла да се сдобие с голяма сила, независимо че значителна част от площта ѝ е заета от пустиня.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати