Удължават ски сезона в Боровец до 19 април

08.04.2015

Снегът, който наваля през последната седмица и сравнително студеното за сезона време се оказаха добре дошли за любителите на зимните спортове. Благодарения на тях ски сезонът на Боровец ще бъде удължен още със седмица.

Всички ски писти, трите ски центъра, ски зоната и лифтовете съоръжения в курорта ще работят до 19 април включително, съобщи концесионерът на ски зоната Бороспорт.

Боровец

Дори и след тази дата ски зоната ще бъде отворена за всички любители на белите спортове, но само в събота и неделя, както и по време на официалните празници, докато условията за практикуване на ски спортове са подходящи.

Помислено е и за любителите на фрийстайла. Специално за тях ще бъдат отворени трите терейн парка в Боровец – Промо паркът срещу хотел Рила, Сноу парк Бороспорт в ръкава на писта Ястребец 3 и Фемили паркът в горната част на писта Попангелов.

До официалното закриване на зимния сезон в Боровец продължават да са в сила намалените цени на лифт карти, ски и сноуборд пакети, ски училище и сноуборд училище.

Всички ученици от община Самоков могат са ползват безплатно съоръженията в ски зоната с безплатни лифт карти, издадени от концесионера Бороспорт.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати