Фестивалът на бирата стартира днес в Прага

07.05.2015

Осмият пореден Фестивал на бирата стартира днес в Прага. В продължение на 17 дни, чак до 23 май, любителите на пенливата напитка ще могат да се насладят на над 150 вида наливно чешко пиво.

За вниманието на посетителите ще се борят 52 пивоварни, които традиционно ще изкарат на феста най-доброто си производство.

Бира

Тази година във фестивалния център 4000 души едновременно ще могат да пият бира. Той ще е отворен от 12 до 24 часа, а входът ще бъде само 99 крони или 3.6 евро, като посетителите под 15-годишна възраст ще влизат безплатно.

За първи път тази година ще се предлагат VIP билети с цени от 1039 крони или 38 евро, които ще осигуряват на притежателите им привилегията да пият биричка в отделен салон, обслужвани от сервитьори, а не да се блъскат в зоната за самообслужване.

Освен VIP обслужване билетът дава право на вход за всички дни от фестивала, както и бонус напитки за 604 крони (23 евро).

Тази година гостите на феста няма да пазаруват бира с долари, както правеха при предишните издания. На входа на фестивалния център всеки от тях ще може да си закупи бирени долари, с които да се разплаща.

Една от приятните изненади на тазгодишното издание на феста ще бъде винения бар, на който ще се предлага основно продукцията на розарите от Моравия. Освен качествено вино на бара ще може да се намерят още домашна лимонада, чай и коктейли.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати