Панаир на здравето и спорта събира младежи в Димитровград

10.05.2015

Панаир на здравето и спорта ще се проведе в Димитровград днес. Събитието ще стартира в 16.30 часа в местния парк Марица.

Панаир на здравето и спорта събира младежи в Димитровград

Организатори на мероприятието са членовете на Български младежки червен кръст към ПМГ Иван Вазов. Инициативата е част от проекта Бъди активен, бъди здрав по програмата Партньори за социална промяна.

Идеята е да бъде популяризиран здравословният начин на живот сред младежите от 5-ти до 12-ти клас. Ето защо в Панаира на здравето на спорта ще вземат участие техни връстници от клубове по тае-бо, йога, волейбол, скейтборд, бокс и други спортове. Ще има представители и на школа по модерни танци, както и на местен танцов ансамбъл.

Представителите на всички тези формации ще демонстрират пред гостите на панаира спортни хватки и танцови стъпки, така че участниците да могат да ги използва и занапред, правейки живота си по-активен.

По същото време в парк Марица ще се проведе демонстрация по здравословно хранене, а майсторът-готвач Мариана Тодорова, ще разкрие на посетителите тайните на вкусни полезни ястия.

Събитието ще включва още весели и увлекателни игри на открито. А най-добрите от състезателите ще получат и награди.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати