Винен фестивал събира балкански винопроизводители в София

23.05.2015

Международен винен конкурс и фестивал The Balkans International Wine Competition ще се проведе в София от 28 до 31 май. По време на събитието ще бъдат представени отбрани винени напитки от Румъния, Сърбия, България, Македония и др.

Винен фестивал събира балкански винопроизводители в София

Конкурсната част на събитието ще се състои на 28 и 29 май при закрити врата в Гранд Хотел София, като участниците ще бъдат оценявани от някои от най-значимите имена във винения бранш.

На 30 и 31 май събитието продължава със своята фестивална част, която ще се проведе в градината на Гранд Хотел София. По време на изложението гостите ще могат да дегустират балканските вина, които ще са придружени от типични за региона мезета.

Заедно с винения форум на 30 и 31 май ще се проведе туристическо изложение Balkan Flavors. Мероприятието ще е посветено на гостоприемството и разнообразното културно наследство на страните от Балканския полуостров.

Идеята на изложението е да се популяризират териториите, съхранили своите бит, култура и кулинария. А освен това техни представители да се срещнат с лица от реалния бизнес.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати