Фестивал на северното изкуство връхлита София

25.05.2015

Фестивал на изкуството и културата от Севера ще се състои в София само след броени дни. В периода 28 май-20 юни ще софиянци и гости на столицата ще имат възможността да се запознаят с чуждестранни творчески прояви.

Фестивал на северното изкуство връхлита София

През фестивалните дни любителите на изкуството ще могат да видят впечатляващи графики, фотографии, пластики, дизайн, представени на различни места в града. Привържениците на киното, литературата, кулинарията и музиката също ще има с какво да задоволят вкуса си.

Освен с изключителните творби публиката ще може да се запознае и с техните талантливи автори, дошли от Севера. Те ще вземат участие в множество дискусии, обучения и презентации.

Програмата на Дома Арт Фест ще включва още и специални мероприятия за деца, като основната идея е да бъдат извършвани обучения през призмата на творчеството.

Тази година фестивалът на изкуства и култура от Севера ще се проведе и в Пловдив. Всички събития от фестивалната програма ще са безплатни за посещение с изключение на официалното откриване на фестивала на 28 май и отриващото парти на 29 май.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати