Албена открива сезона със свръхмодерен аквапарк

31.05.2015

На чисто нов аквапарк ще могат да се наслаждават почиващите в Албена това лято. Модерното съоръжение се нарича Аквамания и ще отвори врати на 1 юни, когато е официалното откриване на летния сезон в Албена, предават от пресцентъра на един от най-популярните родни курорти.

Албена открива сезона със свръхмодерен аквапарк

Аквамания е изградена по проект на канадска компания и ще се бори за мястото на най-модерен парк с морски атракционни в страната. Вълнуващото съоръжение ще разполага с 191-метрово Торднадо, което ще е уникално за Европа. В аквапарка също така ще се извисява 77-метрова пързалка за отвесно спускане.

Неповторимият парк се намира върху площта, която биха заемали пет футболни игрища. В нея любителите на шеметните преживявания могат да открият всякакви водни предизвикателства. Акваманя ще предлага четири писти с обща дължина от 315 метра, 183-метров Мамут и 20-метрова кула. За по-плахите посетители на лятното съоръжение ще има и някои по-скромни атракциони.

При откриването на Аквамания всеки турист ще може да се възползва от намаление, а през следващите дни цените на билетите ще са между 12 и 27 лева.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати