Рок Академия и Бирен фест в сърцето на Троянския Балкан

11.06.2015

За трета поредна година живописният български град Троян открива Рок академия и Бирен фест. Празникът на рок музиката, талантливите български банди и пенливата напитка е насрочен за 19-21 юни.

Музикално-биреното събитие има за цел да подпомогне най-обещаващите родни рок банди. То осигурява сцена, на която рокаджиите да покажат таланта си пред взискателната българска публика.

Рок

В предварителния конкурс са взели участие 23 прохождащи групи, а специалната фестивална комисия е избрала за участие най-добрите 10 от тях. Всяка от групите ще може да изпълни предварително селектираните си парчета в рамките на фестивала Рок Академия Троян.

По традиция участие във фестивала ще вземат и утвърдени и обичани от всички изпълнители и групи. Жици в сърцето на Троянския Балкан ще опънат Бараби Блус Бенд и Буги Барабата, Б.Т.Р и Кирил Маричков.

Голямата изненада за всички бъдещи академици е участието на сръбската банда Pero Defformero. Няма да липсват атрактивни състезания, майсторски класове по китара и барабани, както и караоке надпявания.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати