Пампорово Байк Фест открива сезона във Велопарка

12.06.2015

Първият по рода си Пампорово Байк Фест ще даде по зрелищен начин старт на летния сезон във Велопарк Пампорово. Събитието, което обещава да ви зареди с много адреналин, ще се състои от 25 до 28 юни.

Байк Фестът обещава да доведе във Велопарк Пампорово стотици любители на планинското колоездене, за да опитат сили и умения по специализирани трасета с различни нива на трудност и обща дължина от над 30 км.

Колоездачи в гората

Организаторите на надпреварата обещават уикендът да бъде наситен с редица интересни мероприятия, така че престоят в планината да се превърне в незабравимо преживяване за посетителите.

В рамките на фестивала ще бъде и премиерата на най-очакваният байк филм за годината UnReal! , дело на небезизвестните Teton Gravity и Anthill Films.

Велопаркът ще бъде арена на зрелищно състезания по спускане. За трета поредна година най-добрите родни и чуждестранни байкъри ще премерят сили по стръмните склонове на курорта.

Състезанието ще бъде и първият гръг от Българските Даунхил Серии, които ще се проведат тази година на няколко различни дестинации.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати