Петте най-добри летни дестинации

16.07.2015

Лятото е тук и мнозина вече са избрали къде ще изкарат почивката си. За онези, които все още се колебаят, са следващите ни предложения.

Ето и топ дестинациите на лято 2015, които изкушават туристите с умерени цени, хубава храна, културни и исторически забележителности, класирани от Бизнесинсайдър.

Рейкявик, Исландия

Това е мястото за онези, които обичат слънцето, защото то там буквално не залязва. По това време на годината залезът е около полунощ, а изгревът около 2.30 сутринта. Тук може да се потопите в Синята лагуна или да посетите водопада Гълфос.

Мексико сити

Тулум Мексико

Колкото и пъти да посетите столицата на Мексико, винаги ще има нещо, с което да ви изненада или плени. Градът е известен с живописните си плажове, както и с близостта си с популярния курорт Тулум, както и с Баха Калифорния – туристическия рай Кабо Сен Лукас.

Бразилия, Северното крайбрежие

Северното крайбрежие на Бразилия става все по-популярна туристическа дестинация, особено сред туристите от Северна Америка, които се спускат на юг по крайбрежната магистала Via Costeira - през Натал, покрай „бразилската Венеция” – Ресифе или избират да се гмуркат край Форатлеза.

Чикаго

Присъствието на американския град в класацията не е плод на случайност. По това време на годината времето в Чикаго е прекрасно, а и там има десетки места, където може да се насладите на гурме кухня.

Тихоокеанското крайбрежие на Коста Рика

Тихоокеанското крайбрежие на Коста Рика става все по-популярна туристическа дестинация. По тази примина там изникват нови и нови курортни селища. Струва си да посетите това райско кътче, където може да разгледате множество вулкани, водопади и да се насладите на невероятно живописни гледки.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати