Вкусотии, игри, музика и танци на фестивала на боровинките

18.07.2015

За второ поредно лято в Троянския балкан ще се проведе фестивал на боровинките. Вкусното събитие ще се организира в хижа Амбарица от 24-ти до 26-ти юли.

Малки и големи са поканени да изживеят три вълнуващи дни, потопени в красота и спокойствие в сърцето на национален парк Централен Балкан. И в тазгодишното издание на събитието програмата ще предложи на гостите незабравими емоции и апетитни кулинарни изкушения.

Боровинки

Организаторите на събитието разкриват, че кухнята на фестивала ще разполага с домашни топли и студени супи, салати, скара и хляб. Но е добре все пак и гостите да се подсигурят предварително с храна.

Фестивалът ще стартира с оригинални мекици от Амбарица и невероятно сладко от боровинки, което ще бъде приготвено на място. Програмата ще продължи с Йога на схема, състезание по бране на боровинки (с награди), лекции за планината, уроци по танци, изложби.

В следобедите часове организаторите са предвидили Кръжоци за малки и големи, на които ще стане ясно как се прави шоколад с боровинки и как можем да се рисуваме с дребните плодчета.

По време на събитието ще се проведат още музикални изпълнения, множество спортни игри и викторини, прожекции на филми. За комфортния престой на посетителите, ще има на разположение къмпинг зона, където може да се спи в палатки.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати