Морето най-евтино през септември

14.08.2015

И тази година морето ще бъде най-евтино през септември, обещават хотелиерите. Те вече са приготвили апетитни оферти за края на сезона, които са с до 30 процента по-евтини от тези в момента.

Безплатен бонус за летовниците през септември ще бъде по-чистото и спокойно море, без вятър и мъртво вълнение.

Български плаж

Цените за нощувка тръгват надолу още след 20 август. Вече могат да се намерят изгодни предложения за ол инклузив пакети за Златни пясъци на цени от 40-45 лева на човек за края на август.

Конкурират ги предложения за нощувки със закуска само срещу 20 лева на човек в курорта Св. Константин и Елена.

Офертите за изгодни почивки през септември ще стартират от около 18, 20 лева за нощувка със закуска в семейните хотели до 60-75 лева да ултра ол инклузив пакетите в най-баровските хотели с всички допълнителни екстри.

Изгодните морски почивки ще бъдат „подсладени“ и с допълнителни глезотийки като безплатно ползване на СПА-центровете на хотелите или аквапарковете.

Сред най-интересните предложения за септемврийска морска почивка е това на курорта Албена, където вече се предлага специалната оферта Златните 55+.

Там хората на възраст 55+ могат да почиват 5 дни по формула ол инклузив само срещу 319 лева, като в цената е включено безплатно ползване на закрит басейн, както и ежедневен наем на два велосипеда на стая за час.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати