Младежки фестивал на открито оглася поляните над Етрополе

26.08.2015

За пета поредна година поляните над китното градче Етрополе ще бъдат домакини на Младежки фестивал на открито. Петото издание на фестивала Мога стартира този петък (25 август) и ще продължи до неделя.

Форумът на открито ще започне с Екосеминар, който ще се проведе директно на поляната, след това младежите ще се учат да компостират.

Късните следобедни часове на петъчния ден са отделени за игри и забавления като пейнтбол, кръжок по китара. Ще има дори куклен театър за най-малките гости на фестивала. Точно в 19.00 часа ще започне концертът с участието на Su, Cereal Killers, SO CALLED CREW и др.

Младежкия фестивал Мога

Съботният ден ще започне с необикновен поход-семинар, който запознае гостите на екосъбитието с Лечебните растения в Етрополския Балкан. Денят отново ще предложи редица игри и забавления като мини футбол и волейбол турнир.

Както подобава на истински защитници на природата, последният ден е предвидено гостите на фестивала да почистят поляната и околностите от всички натрупани боклуци, така че да не остане нищо.

Петото издание на Младежкия фестивал Мога фест се организира от инициативна група Мога и община Етрополе. Събитието е със свободен ход.

3
Общо 3 гласували
5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати