Бургас отново ни предизвиква: Живей активно този уикенд

27.08.2015

За трета поредна Бургас ще бъде домакин на инициативата Живей активно, която се организира от Община Бургас, за да популяризира балансираното хранене и активния начин на живот.

Фестивалът, посветен на активния начин на живот, ще стартира в 10.00 часа. Тогава към Пантеона в Морската градина в Бургас ще тръгнат три паралелни похода – с велосипеди, с ролери и скейт и пешеходен.

Живей активно

Велосипедният поход ще тръгне от Моста в Морската градина, ролерите и скейтовете стартират от Графичната база в Бургас, а пешеходците ще тръгнат към Пантеона от Културен център Морско казино.

От Пантеона гостите на фестивала, както и някои от най-обичаните родни спортисти и популярни личности ще се отправят към Морската градина и Градския плаж. Там през целия ден ще бъдат организирани десетки семейни игри като плажен волейбол и футбол, зумба и др.

За настроението на активните бургазлии и гости на града ще се погрижат Лора Караджова, Рафи, Лео, Играта, Сантра, Павел и Венци Венц, които обещават да изнесат неповторимо музикално шоу.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати