Смайващи туристически турове

14.09.2015

Ако си мислите, че алкохолните туристически турове, които се организират по родните морски курорти, а отскоро и в София, са сред най-скандалните, съмнителни и смайващи туристически турове, то значи, не сте чували за цял куп градски турове, които ще ви оставят със зяпнала от изненада уста.

Meet the old hookers тур, Амстердам

Тоалетна

Този култов тур на Амстердам се организира от две баби-близначки, които преди няколко десетилетия са практикували най-древната професия. Те ще ви разведат из Квартала на червените фенери и ще ви разкажат всички мръсни тайни на меката на проституцията.

Тоалетният тур на Йорк

Всички знаят колко зле е била хигиената в миналото, особено във Викторианска Англия. Но истинските мащаби на мизерията ще ви се изяснят, ако се включите в Historic Toilet Tour, с чиято помощ ще научите много за тоалетните от Римско време до наши дни.

Ганджа тур в Ямайка

Ямайка е световно известна с марихуаната, рома и Боб Марли, разбира се. Ако посетите този карибски остров непременно трябва да се включите в ганджа-тура, който ще ви отведе до някои от най-култовите ферми за канабис, където ще имате възможността да опитате местната реколта. Ще може да посетите и родното място на реге-легендата Боб Марли.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати