Kоя е най-изгодната за посещение дестинация през всеки месец от годината

20.09.2015
Италия

Посещението на известни туристически дестинации обикновено е приятно преживяване, но в случай че не сте преценили, кога е най-изгодно да разгледате това място, можете да се охарчите много и да се почувствате ощетени.

За да си спестите подобни неприятни усещания, ви предлагаме да видите списък, посочващ коя е най-изгодната за посещение дестинация през всеки месец от годината.

Януари - Канкун /Мексико/. В началото на календарната година Канкун не се пука по шевовете от туристи, а стойността на самолетните билети е сравнително по-изгодна. По това време няма да ви притеснява ураганната активност и ще можете спокойно да се наслаждавате на приятното време.

Февруари - Хонконг /Китай/. Ако от сега търсите ефектен подарък, с който да изненадате половинката си за празника на влюбените, замислете се за самолетни билети за Хонконг. Имате гаранция за страхотно изкарване.

Март - Монреал /Канада/. Вярно е, че по това време навън е студено, но пък цените на хотелите и самолетните билети са възможно най-занижени, пише ПрофитБг.

Април - Фиджи. Ако си падате по приключенията и същевременно искате да разпуснете, то това място е идеалното за вас. Дестинацията е подходяща и за семейни ваканции.

Фиджи

Май - Търкс и Кайкос. Почивката там е един чудесен начин да се сбогувате с пролетта и да дадете началото на летните купони. Освен това през май ще ви излезе и доста изгодно.

Юни - Сейнт Мартин. Най-неразумно би било този остров да се посети през зимните месеци, тъй като тогава цените са по джоба само на малцина. През лятото обаче почивката там струва много по-евтино.

Юли - Санта Лучия. Това е времето, в което цените тук са приемливи и времето е много приятно. Освен на красива гледка през юли в Санта Лучия ще можете да се насладите и на фестивали, карнавали и различни празници.

Август - Рио де Жанейро, Бразилия. Горещините отстъпват място на по-леко и прохладно време. В случай че умеете да сърфирате, ви уверяваме, че ще се влюбите в това парче земя.

Септември - Торонто /Канада/. Навярно много от вас не знаят, че през този месец в Канада също се провежда Октоберфест, както и празник на виното и храната. Температурите са около 16-18 градуса. Това са все основателни причини да отскочите дотук.

Октомври - Милано /Италия/. Ако искате да преборите есенната депресия, шопингът в Милано е най-добрият съюзник за тази кауза.

Милано

Ноември - Банкок /Тайланд/. В случай че винаги сте си мечтали да посетите това място, знайте, че удачният момент за подобно пътуван е към края на годината.

Декември - Ванкувър. Феновете на високите температури определено няма да се чувстват добре тук, но пък за сметка на това любителите на ските и останалите зимни спортове ще могат с удоволствие да се отдадат на хобито си, като една такава ваканция няма да се охарчат прекалено.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати