Какво ви е забранено да правите на Малдивите?

11.10.2015

Малдивите определено са сред най-мечтаните туристически дестинации. И там обаче си има някои правила, с които сте длъжни да се съобразявате. Вижте кои са те, за да сте добре подготвени за предстоящата си почивка:

Малдиви

1. Не на дроновете! Малките летящи джаджи, които придобиха такава популярност напоследък в заснемането на клипове, тук не са разрешени. Целта е да се запази личното пространство на курортистите.

2. Никакво махане на горнището! Дамите, които предпочитат да се пекат топлес на плажа, ще останат разочаровани. Тук това не е разрешено, така че ще трябва да се примирят с досадната разлика в тена, с която може би ще си тръгнат от Малдивите.

3. Не ограбвайте плажа! Много от туристите имат традиция да си събира пясък от плажовете, които се посещавали. За жалост, на Малдивите това не е разрешено. В случай че искате да си вземете мидичка за спомен или корал, можете да го направите от търговски обект.

4. Долу ръцете от кокосовите орехи! Ако видите някъде кокосови орехи, не можете да си ги съберете. Те принадлежат на държавата и само местните жители имат право да наемат палмите и да употребяват техният плод, посочва ПрофитБг.

5. Забравете за еднополовите контакти! В това райско кътче те са забранени и демонстрацията на ласки между хора от един и същи пол не свършва добре.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати