Колко излиза посрещането на Нова година в курорт?

16.10.2015

Въпреки че сме едва средата на месец октомври, със сигурност мнозина вече кроят планове къде и как да отпразнуват предстоящата Нова година.

Колко излиза посрещането на Нова година в курорт?

Хотелиерите и ресторантьорите също вече са готови с празничните оферти и приемат резервации. Ето и колко би ви излязло горе-долу прекарването на новогодишните празници в туристически комплекс:

В по-малките семейни хотелчета пищна празнична вечеря и нощувка струват между седемдесет и сто лева. Къщите за гости край морската ни столица офертират със стаи, престоят в които излиза между двадесет и четиридесет лева на човек. В тази сума обаче не влиза организирана вечеря.

В Златни пясъци може да се остане за празниците на цени между осемдесет и петстотин лева на човек за две или повече нощувки, като цената зависи от това дали става въпрос за оферта ол инклузив и включено ли е в нея специално новогодишно шоу. Оферти с подобни цени има и в Свети Константин и Елена, сочи проверка на ДарикнюзБг.

Както сами се досещате, в зимните курорти Банско, Боровец и Пампорово предлагат по-скъпи и луксозни оферти. За няколко нощувки там на човек ще му се наложи да отдели над хиляда лева.

Ако решите да прекарате Нова година в чужбина пък, ще трябва да си приготвите между триста и три хиляди лева. И тук цените са вариращи и зависят от типа на офертата. Така например пет дни в Израел струват петстотин евро.

Също толкова излиза и престой в Прага. По-евтини изглеждат празничните оферти за Турция. Те са между триста и петстотин лева, като цената пак зависи от броя на нощувките и екстрите.

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати