Петзвезните СПА хотели в Швейцария

22.11.2015
Vitznau

В Швейцария стандартът и качеството на живот са няколко пъти по-високи, отколкото у нас и заради това петзвездните услуги, предлагащи се в техните хотели, не могат да се сравняват с тези у нас.

Истински лукс, феноменален дизайн и висококачествено обслужване са само част от неописуемата атмосфера в представените хотели. Комплексите са и първенци в СПА услугите.

1. Dolder Grand, Цюрих – дизайнът е дело на Силвия Сепиели, която от стаите е превърнала истинско произведение на изкуството, за да може наистина да се отпуснете.

Басейнът е истинското бижу на хотела. Той е обаден от големи прозорци и каменни стени, като предлага и забележителни гледки към Цюрих. Сауната представлява снежен рай, а стаите за медитация са украсени от златни огледала;

2. Парк-хотел Vitznau – хотелът се намира на брега на езерото Люцерн. Предлага басейн с дължина 21 метра и широчина от 9 метра. Не може да пропуснете и огромния аквариум със солена вода, който се простира от пода до тавана;

3. Alpina Gstaad – неповторимата красота на хотела е съчетана с високо качество на СПА услугите. Тук се предлагат тибетски оздравяващи терапии и терапии, използващи 4-те елемента – земя, огън, въздух и вода;

4. 7132 Hotel, Валс – този хотел предлага спокойствие и мир, които няма да намерите на друго място по света. Обстановката в хотела създава усещането, че се намирате в пещера.

Hotel Швейцария

Лечебните им процедури се опират на минералната вода, а готвачите в ресторанта са оценени от високия стандарт Мишлен;

5. Chedi Andermatt – швейцарският ски курорт е отворил врати само преди 2 години. Атмосферата му залага само на природни елементи като за дизайна му са използвани дърво и камък.

Басейнът е дълъг цели 35 метра, а на детоксикации може да се подлагате в биосауна и органична парна баня.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати