Атрактивни оферти за Нова година от родните ни курорти

28.12.2015

Липсата на естествен сняг е причината зимните ни курорти да стават все по-изобретателни и да предлагат на туристите все по-изгодни оферти, особено в навечерието на Новогодишните празници.

Тази година тридневна почивка в планинските курорти за Нова година струва около 200 лева на човек, като могат да се намерят дори по-ниски цени. Малките семейни хотели, частните квартири и къщите за гости в Банско, Боровец и Пампорово са готови да посрещнат посетители срещу 35-50 лева на вечер.

Боровец Пампорово

В битката за клиенти се включват и собствениците на заведения, които са обявили по-народни цени на деликатесите. Семеен обяд или вечеря на някои места може да се намери дори за 35 лева, което е далеч от космическите цени, с които традиционно се дерат туристите.

Ако сте решили да посрещнете Нова година в Сандански, трябва да си приготвите 20-25 лева на човек за нощувка със закуска в непретенциозна частна квартира и около 100-тина лева за същата услуга, но в луксозен хотел.

Цените в Банско традиционно са високи и двойната стая в тризвезден хотел е на цена от около 60-80 лева с включеана закуска или 180-240 лева за тридневен пакет.

За Нова година обаче хотелиерите от родния курорт са решили да повишат цената и искат на посетителите за същия престоя между 300 и 350 лв.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати