Кои са най-подходящите за посещение дестинации през януари?

03.01.2016

В случай че в навечерието на Нова година сте си обещали да пътувате повече през 2016 година, няма защо да чакате чак до лятото. Освободете си почивни дни още пред януари и се запътете към някои от дестинациите, които са най-подходящи за посещение през това време от годината. Ето и няколко от тях:

Дубай

Кауай, Хавай - в момента у нас е зима, като се очаква температурите да стават все по-ниски. За сметка на това на Хаваите е 33 градуса. Звучи доста примамливо, нали?

Севиля - през януари температурите в Севиля са много приятни за разходки. Обиколете някои от най-известните забележителности там като Златната кула, Замъкът Алкасар, Катедралата на Севиля и много други. Вкусете от кулинарните местните кулинарни произведения /тапас, паеля/ и се впуснете в забавния нощен живот.

Дубай - тази екзотична дестинации е любимо място за посещение на дамите, особено в началото на годината. Причината е, че обикновено по това време в Дубай се организира прословутият Шопинг фестивал.

Картагета, Колумбия - пристигайки тук, ще имате възможност да похапнете прясно уловена риба и да се насладите на красиви плажове и невероятната пъстра атмосфера на града.

Ямайка - тук ще откриете приятно топло време и плажове, които биха изкушили всеки. Избягайте от забързаното ежедневие и си подарете тропическо приключение още през януари!

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати