Райънеър ще лети до още четири дестинации в Испания и Германия

10.02.2016

Нискотарифният ирландски авиопревозвач Райънеър ще лети от София до още четири дестинации в Испания и Германия. Компанията обяви, че включва в разписанието си още редовни линии от София до Берлин, Хамбург, Мадрид и Барселона.

Така дестинациите на нискобюджетния превозвач от столичното летище стават единадесет, след като в началото на тази година бяха потвърдени още седем дестинации.

На летището

Първите полети до Берлин, Мадрид, Барселона и Хамбург са планирани за началото на ноември, каквато е практиката при новите дестинации. Полетите до немската столица ще бъдат ежедневни, до Мадрид - четири пъти седмично, а тези до Хамбург и Барселона - 3 пъти седмично.

Според запознати не е изключено до края на годината Райънеър да обяви още нови линии. Големият брой полети от летище София може да са знак, че превозвачът възнамерява да стационира самолет на столичното летище.

Компанията вече е обявила на сайта си и цените за полетите до Кьолн. Те стартират от 19.99 в едната посока и са вече достъпни за резервация. Курсовете ще се изпълняват вечер от 20.35 до Кьолн и от 21.00 от Кьолн към София.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати