Пампорово изкушава с промоционални цени през март

26.02.2016

Пампорово изкушава всички любители на зимните спортове и почивката на планина с изключително изгодни условия през март. Традиционно капризният дамски месец обещава да изненада приятно и скиорите, след като преди няколко дни в курорта паднаха нови 15 см сняг.

В момента условията за ски в Пампорово са много добри, пистите са обработени и готови да посрещнат активните скиори, които още не са готови до обявят край на сезона.

Пампорово

Очаква се в последните дни от месеца да паднат нови слаби снеговалежи, а температурите да спомогнат за произвеждането и на ново количество изкуствен сняг.

В родния курорт Пампорово в момента има осем отворени писти, които до една се обслужват от работещи лифтове. Северните писти са с устойчива и твърда снежна настилка, а писта Стената ще продължи и през март да бъде домакин на различни състезания.

Но една от най-добрите новини за всички туристи е тази, че местните хотелиери пуснаха нощувки с преференциални цени, които са с до 20 процента по-ниски в сравнение с цените през високия сезон. Допълнително се предлагат бонус пакети във връзка с предстоящите мартенски празници.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати