Top 5 най-добри ресторанти в Шанхай

18.08.2016

В последните години Шанхай се превърна в меката на гурме кухнята и вече десетилетия китайската кухня търпи истински разцвет. Тя бавно и сигурно се превръща в една от най-обичаните в цял свят.

Ако искате да похапнете едни от най-вкусните деликатеси, то несъмнено трябва да отидете в най-големия град в страната. Ето как излгежда класацията на 5-те най-добри ресторанта според foodpanda:

Ресторант Ултравиолет

5. На пето място е поставен Ултравиолет. Той е перфектен, ако искате да се докоснете до деликатеси, съчетали в себе си традиционната местна кухня и световната кухня. Името на ресторанта идва от най-големият му специалитет – ултравиолетов десерт, който всеки посетител задължително трябва да пробва.

Ресторант Джеси

4. Ресторант Джеси. Ресторантът предлага само и единствено местни специалитети. Той илюстрира всички, което символизира шанхайското готвене.

Ресторант Комюн

3. Сребърен медал печели ресторант, наречен Комюн. В него храната се поднася, аранжирана в най-различни форми.

58 грил ресторант

4. 58 Грил държи второто място за най-добър ресторант в Шанхай. Бистрото предлага на посетителите уникални за сетивата невероятни ястия от Франция, представени през призмата на местната кухня.

Ла Империал

5. Първо място без съмнение печели уникалният Ла Империал. Името на ресторанта не е случайно. Тук може да се насладите на деликатес, поднасян на кралската династия. Всяко ястие се поднася с нужните финес и почести и ще ви накара да се почувствате като крал.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати