Най-големите музикални фестивали това лято в Европа

02.05.2016

За меломаните в Европа това лято ще предложи много фестивали, повечето от които са ежегодни музикални събития. Билетите не са евтини, но на сцената ще се качат величия в съвременната музика.

Фестивали

От 27 до 29 май ще се проведе Rockavaria Fest в Мюнхен. Билетите и за трите дни са 159 евро, като в сумата е включен и къмпинг. На този фестивал ще участват Iggy Pop, Antrax, Iron Maiden и Slayer.

От 2 до 4 юни Барселона ще е домакин на фестивала за алтернативна музика Primavera Sound. Ще гостуват групите Radiohead, The Last Shadow Puppets, Tame Impala и LCD Soundsystem. Билетите са между 145 и 195 евро.

В дните между 9 и 11 юни австрийският град Никелсдорф ще представи Nova Rock Festival. Сред гостуващите групи ще са Disturbed, Korn и Red Hot Chili Peppers. Цената на билета е 159 евро, като в нея са включени къмпингуването и паркинг място за автомобили.

Между 2 и 5 юни ще се проведе фестивалът Word Club Dome 2016 във Франкфурт, който ще бъде открит от световноизвестните ди джей Armin van Burren, David Guetta и Hardwell. Билетите варират межди 129 и 269 евро.

От 2 до 4 юли ще се проведе Orange Festival във Варшава, на който ще гостуват Lana Del Rey, Die Antwoord и Skrillex. Билетите струват 92 евро.

От 20 до 22 юли в Загреб ще се проведе един от най-големите музикални фестивали InMusic. На сцената ще се качат Florence+The Machine, The Kooks, Django Django. Билетите са 47 евро с включени транспортни разходи и къмпинг.

EXIT фест

От 7 до 10 юли ще се проведе Exit Festivalв Нови Сад. Част от изпълнителите на фестивала са Wiz Khalifa, Nina Kravitz и Ellie Goulding. Билетите започват от 107 евро.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати