Гръцки туристи в Пампорово – вече през новия КПП Златоград

17.01.2010
Гръцки туристи в Пампорово – вече през новия КПП Златоград

На 15 януари българският премиер Бойко Борисов и гръцкият му колега откриха нов контролно - пропусквателен пункт Златоград – Термес.

Реалност са и първите добри резултати от тази придобивка. За уикенда през него преминаха значителен брой гръцки туристи, дошли да възстановят силите си в курорта Пампорово. Тъй като Ксанти е съвсем близо, туристите могат спокойно да се възползват от чудесните условия, които се предлагат тук.

Пампорово е курортът с най – много слънчеви дни в България. Като добавим и добрите условия за практикуване на зимни спортове, то наистина би отговорило на изискванията и на най- претенциозния турист. Хотелите предлаган прекрасни условия за почивка и забавление.

За този уикенд условията там са повече от много добри. Пистите са добре обработени и лифтовете работят. Цената на карта за един ден е 50 лв., а полудневната е 37 лв., като се има предвид, че в тази стойност влиза и застраховка на туриста. В случай на нужда на него ще му бъде оказана безплатна помощ от спасителните служби.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати