Кои са най-подходящите места за снимки в Атина?

06.11.2016
Кои са най-подходящите места за снимки в Атина?

Столицата на южната ни съседка Гърция е място, отличаващо се с богата култура, пъстри улици и невероятна атмосфера. Вижте няколко кътчета от Атина, които можете да посетите, не само за се разходите, но и за да си направите красиви снимки.

– Плака – това е един от най-живописните гръцки квартали. Решите ли да позирате на фона му, има вероятност снимката ви да изглежда повече като пъстра картина, отколкото като обикновено изображение;

– Ано Петронала – квартал, който ще ви впечатли не само с визия, но и с история. Местенцето предоставя главозамайваща гледка и е много приятно не само за снимки, но и за лежерно скитане;

– Монастирики – това е търговско място, намиращо се в стария район на Атина. Освен да се щракнете за спомен, тук можете да се разходите из най-различни специализирани магазини, пише magic-greece.com.

– Ликавитос – това е известен хълм, който разкрива невероятна гледка както през деня, така и нощем. Мястото е известно и често посещавано не само от местните, но и от пътешественици от цял свят.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати