Немски замъци, превърнати в хотели

10.11.2016
rabenstein

Замъците са сред най-посещаваните туристически обекти. И докато някои предлагат само обиколка и снимки, други са се трансформирали във вълнуващи хотели. Вижте няколко от тях, намиращи се в Германия.

Burg Rabenstein

Старинният комплекс датира от периода на Баварската династия. Разполага се в Баварските Алпи и предлага невероятна гледка. Освен като почивна станция се използва и като място за организиране на събития.

Dornroeschenschloss Sababurg

sababurg

Ако посетите този замък, несъмнено ще се почувствате като герой от приказките. Датира отпреди четири века и има любопитна и доста вълнуваща история. Заради пожар, който е избухнал на мястото преди време, сега той е освежен и разполага със съвсем съвременни помещения за отдих, пише Fodor’s Germany Guide.

Schlosshotel Münchhausen

schlosshotel
Снимка: hotel-r

Ще го откриете близо го Хановер. Има почти петвековна история и луксозни стаи, които могат да се мерят с тези и в най-скъпите хотели. Ако решите да отседнете тук, ще останете впечатлени не само от интериора на замъка, но и от качествена кухня.

Schloss Steinburg

schloss steinburg
Снимка: fodors

Популярна туристическа дестинация, намираща се в Вюрцбург. Разполага с три здания и гледка към лозови насаждения, от които се добива невероятно вино. Освен помещения за спане, предлага и СПА процедури.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати