Морските курорти със 150 лева куверт за празниците

29.11.2016
Нова Година

Морските ни курорти ще посрещат гости за Коледа и Нова Година с цени на кувертите от около 150 лв. на човек. В момента резервациите за празнична почивка по Черноморието вървят с пълна сила и се очертава отличен зимен туристически сезон дори и за морските ни курорти.

В градските заведения кувертите за Нова година се предлагат за около 60-80 лева, докато в по-луксозните хотелски комплекси цената е двойна. Разбира се, тя зависи от броя на нощувките и категорията им, като в тази пазарна ниша има голямо предлагане и разнообразие от пакети на различни цени.

Повече от половината места в близките до Варна курорти вече са резервирани за предстоящите Коледно-Новогодишни празници, като има места, които вече са резервирани на 100 процента.

Най-предпочитани от туристите са хотелите със СПА-центрове, където резонно се търсят и пакети с по няколко нощувки около и между празниците. Те се търсят и защото по това време на годината луксът там е на много по-достъпни цени.

Не се очаква сериозен наплив от студенти по морските курорти, тъй като младите хора предпочитат по-екзотични, планински и др. почивки, в по-ниския ценови клас и пригодени за друг вид забавления.

За студентския празник са предпочитани малките хотели, къщи за гости или квартири в Троянския Балкан, Трявна, Елена, Банско и др. Където и със скромен бюджет може да се изкара весело.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати