Къде са най-евтините европейски нощувки с Airbnb

27.12.2016
Белград

Цените на самолетните билети вече са толкова достъпни, че вече нямате оправдание да не посетите някои от най-красивите европейски градове. Но организирането на екскурзия не приключва само със закупуването на евтини самолетни билети, защото разходите за нощувка си остават едно от най-сериозните пера в бюджета на кандидат туристите.

Благодарение на туристическата платформа Airbnb обаче вече много запалени туристи могат да резервират евтини нощувки и в къщи и апартаменти. Ето и списък с най-евтините места за нощувка през платформата на Airbnb.

Истанбул

Най-евтина излиза нощувката в Тбилиси, Грузия, която ще ви струва не повече от 23.60 паунда на човек на ден. На второ място с 25.90 паунда за нощувка в Белград, Сърбия. Топ три на евтините нощувки се допълва от Истанбул, Турция отново с 25.90 паунда.

В класацията присъства и София, която дели четвъртото място заедно със Солун и Букурещ с 26.7 паунда за нощувка. Изненадващо най-скъпа е нощувката в Братислава, Атина и Будапеща, където една нощ в апартамент би ви струвал цели 34.60 паунда на човек.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати