Международно изложение Културен туризъм с над 70 щанда

03.04.2017
Културен туризъм
Снимка: Царевград Търнов

Международно изложение Културен туризъм 2017-та тази година ще се проведе във Велико Търново между 6-ти и 8-ми април. Над 70 български и чужди изложители са заявили своето участие.

Тазгодишното изложение е четиринадесетото поред. На самостоятелни щандове в Изложбени зали Рафаел Михайлов нови продукти, атракции и дестинации за културен туризъм ще презентират десетки общини, посолствата на Азербайджан, Бразилия, Виетнам, Палестина, ЮАР, градовете-партньори на Велико Търново Брага (Португалия), Бурса (Турция), Охрид (Македония), Серес (Гърция), Хаен (Испания), музеи, неправителствени организации, туроператори и турагенти.

Началото на форума ще бъде поставено на 6-ти април в 10 часа сутринта от служебния министър на туризма Стела Балтова, както и от заместник-кмета на Община Велико Търново - Ганчо Карабаджаков. В рамките на деня ще се проведе и третата научна конференция с международно участие Културно-историческо наследство: опазване, представяне, дигитализация.

На нея ще бъдат представени иновации, проекти, научни и научно-приложни разработки в областта на опазване и представяне на световното и национално материално и нематериално културно-историческо наследство. През следващите дни ще се състоят още много интересни срещи и събития.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати