Туристи се оплакват от дрогирани спасители на Черноморието

09.08.2017
Туристи се оплакват от дрогирани спасители на Черноморието

Куриозите по родното Черноморие определено са много. Един от последните сигнали е от курортното градче Китен. Според плажуващите един от спасителите се държи крайно неадекватно и то през цялата им почивка. Колегите му го сменили, след като решил да кара спасителна лодка по брега.

При запитване от страна на плажуващ, един от спасителите обяснил, че дрогата е поразила мозъка на момчето. Тук възниква въпросът – ако някой се дави в морето, как един неадекватен спасител ще спаси живота му, като не може да опази собственото си здраве.

Положението в Китен наистина се оказва сериозно. По думите на очевидци дори хората, които събирали пари за чадърите на плажа, обикаляли и предупреждавали плажуващите за състоянието на спасителя.

Хора, почиващи в курорта споделят, че това не е първият случай на неадекватен спасител. Повечето от момчетата са млади и по цели нощи пият по заведенията и реално няма как да си вършат работата адекватно, по цели дни под горещите слънчеви лъчи. Това обаче не е мнението на всички плажуващи. Според други спасителите вършат работата си отлично, доказателство за което е липсата на по-сериозни инциденти.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати