Местата, които задължително да посетите през ноември

05.11.2017
1 от 3 Снимки

1. Рим (Италия)


В определени периоди през месеца можете да се сдобиете с безплатен вход до различни интересни музеи. Отделно ще имате възможността да присъствате на различни фестивали на изкуствата. Ако пък времето внезапно се захлади, можете да се отдадете на кулинарен туризъм, като се насладите на автентична италианска пица или паста.

Месец ноември обикновено е един от най-скучните и пасивни месеци, тъй като се пада малко след лятната ваканция и точно преди Коледните празници.

През него повечето хора предпочитат да се лишат от пътувания, за да спестят пари за подаръци на близките си или за зимни забавления като ски например.

Други пък имат финансовата възможност за пътувания, но смятат, че в този месец няма да им е комфортно да пътуват заради по-ниските температури.

Всъщност това схващане е погрешно, тъй като през ноември има големи намаления на самолетни билети и нощувки в хотели. Освен това има дестинации, където времето е приятно за разходки. Вижте в галерията ни три от тях, които задължително трябва да посетите през ноември.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати