Родните курорти по-скъпи от Париж за Нова година

27.12.2017
Родните курорти по-скъпи от Париж за Нова година

Нова година е само след няколко дни, а цените у нас стават все по-високи. Офертите за прекарване на празника в българските градове и села надминават едни от най-популярните дестинации в света.

Разликите в цените са фрапиращи. Сравнение между оферта за посрещане на Нова година в комплекс Албена и вълшебната европейска столица Париж е показателно. За да посрещнете Нова Година 2018 в най-романтичния град на света ще дадете 690 лв. на човек. Цената включва самолетен билет, 5 нощувки в 3-звезден хотел, туристическа програма с екскурзовод, трансфери от и до летището.

Новата 2018 г. в българския курортен комплекс Албена ще ви струва 739 лв. на човек. Срещу това спите в 5-звезден хотел, получавате 2 закуски + 3 вечери, като Новогодишната е с празнична с музикална програма. Транспортът не е включен.

Ако сравним село Шипково и Истанбул, ситуацията е същата. В китното българско селце срещу 449 лв. един човек може да се настани в 3-звезден хотел за 3 нощувки. В цената влизат 3 закуски+3 вечери като едната е празнична. Включени са СПА услуги, без транспорт.

В Истанбул обаче отивате за 169 лв, в които влизат 3 нощувки в 3-звезден хотел, 2 закуски + богата туристическа програма. Празничната вечеря се доплаща и цената й е 165 лв. Сумата отново не надвишава цената в Шипково.

Същият е резултатът, ако се сравни Испания с Велинград. Въпреки цените, и тази година хотелите в родните курорти ще се пукат по шевовете на Нова година.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати