Държави, които са несправедливо подценени от туристите

01.01.2018
1 от 4 Снимки

1. Албания


Албания е една от страните, в които можете да си прекарате незабравимо, при това с малко пари. Сред райските кътчета на страната са морският курорт Ксамил и езерото Синьото око (Syri i Kalter), които ще ви удивят с тюркоазените си води.

Страните като Италия, Франция, Испания, Англия, Германия, САЩ, Китай, Шри Ланка, Бахамите, Австралия са сред най-предпочитаните дестинации за екскурзия от туристите.

Въпреки това има много други държави, които са не по-малко красиви от изброените, но се радват на нисък туристически интерес заради липса на достатъчно добра реклама.

Често те биват подценявани от пътешествениците, а могат да предложат наистина много на хората, кото интересно пътуване, вкусна храна, красиви природни забележителности и топло посрещане от местните жители. Именно тези подценявани дестинации посочват от британския вестник Телеграф.

Вижте кои са тези страни в нашата галерия и открийте колко невероятни всъщност са те. Ще се изненадате, че някои от тях са дори много близо до България и не ви трябва самолет, за да стигнете до тях.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати