Нощ на музиката организира община Пловдив през май

23.03.2010
Нощ на музиката организира община Пловдив през май

Ръководството на община Пловдив ще създадат емоции на пловдивчани и гостите на града като организират Нощ на музиката в града през месец май. За това информира зам.- кметът Петя Гогова.

Из града и по тепетата ще бъдат обособени места, на които ще се изпълнява музика от различни жанрове. Всеки ще може да послуша това, което харесва.

Предвижда се в Нощта на музиката да работят и Пеещите фонтани. За тази цел в края на месец март ще бъдат направени необходимите проби. Фонтаните наистина са една забележителна атракция на града на тепетата.

Друг кът за музика ще бъде обособен в градската градина. Бунарджика ще даде терен за провеждане на дискотека на открито за любителите на дискотечната музика. Също така ще има места с изпълнение на класическа музика и джаз.

Античният театър също ще бъде използван за изявата. Тук ще бъдат направени нови 500 места за любителите на музиката. В момента активно се работи по този проект и стремежът е да бъдат задоволени всички музикални вкусове и тази нощ да остане незабравима за Пловдив.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати