Пицария Боянови Банско

Пицария Боянови Банско

Пирин 22, Банско
0895 60 79 79
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Пицария Боянови Банско

Новооткритата Пицария Боянови Банско - когато качеството е от значение !

Специални Празнични куверти 2010/2011 !

Гости сте на ски курорта и търсите нещо различно от традиционните бански механи, нещо специално и вкусно. Търсенете ви туко що приключи - отдайте се на изкушението и се насладете на една уникална банска вечер. Пицария Боянови ще ви изненада с професионалното и грижовно обслужване от страна на персонала и вкусните пици на пещ. Изненадите не приключват до тук, кулинарните ви възприятия ще бъдат приятно поглезени от различните видове салати, пасти , запеканки и глезотийки специално приготвени за ВАС с една единствена цел, ВИЕ нашите гости да останете доволни.

И най - важното , всичко това на достъпни ЦЕНИ !

Персоналът е винаги вежлив и услужлив, настроението високо , а кухнята неповторима. Капацитета на заведението е 60 места, с работно време 11.00 - 24.00.

Пицария Боянови Банско ще се погрижи за вашето меню, дори когато сте си вкъщи и желаете да помързелувате или може би да се повеселите заедно с приятели, но в компанията на домашния уют. Пицарията извършва ДОСТАВКИ на всички видове пици, в гр.Банско - БЕЗПЛАТНО, за Разлог - Баня - Добринище - 3лв.

Пицария Боянови Банско - правилният избор !

Особености в Пицария Боянови Банско

Ресторант
Обмяна на валута
Интернет

Около Пицария Боянови Банско

Заведения
Магазини
Забележителност
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest