Обецанова Механа Банско2 / 18

Обецанова Механа Банско

пл. Възраждане 1, Банско
0889 213 337, 0878 555 611
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Обецанова Механа Банско

Обецанова Механа се намира в центъра на град Банско, в непосредствена близост до културно-историческият паметник - черквата Света Тройца. Обзаведена и декорирана в типичният за този край стил. Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най - близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер.

Механата предлага автентичен оркестър - Бански Мерак, който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС !

Обецанова механа е една от най - старите и просторни механи, 180 места вътре и 100 места в градината. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета.

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца изключително вкусни съчетани с някое от вината собствено пройзводство.

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети като капама и чумлек. Месните гозби са едни от най - търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни.

Особености в Обецанова Механа Банско

Места за непушачи
Кредитни Карти
Механа
Паркинг

В стаите на Обецанова Механа Банско

Камина
Отделно WC

Около Обецанова Механа Банско

Заведения
Магазини
Поща
Автогара
Забележителност
Други хотели

Активности в/около обекта

Билярд
Боулинг
Футбол
Голф
Пикник
Ски
Конна Езда
Кънки на лед
Къмпинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest