Градове

Красиви Градове в Германия

Онлайн пътеводител на градовете в Германия. Снимки и информация за най-красивите градове в Германия. Най-големите, най-скъпите и най-красивите градове в Германия.
КведлинбургКведлинбург
31 Януари
Надежда Недева
ГераГера
22 Януари
Вяра Костадинова
ОберхофОберхоф
20 Януари
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГьотингенГьотинген
24 Окт.
Гьотинген е не много голям университетски град в Долна Саксония, Германия. През Гьотинген минава река Лайне и високоскоростната железопътна линия Хановер-Вюрцбург. Гьотинген е столица на област Гьотинген и е с население от 130 000 души
БахарахБахарах
23 Септ.
Бахарах е очарователен град в Германия. Бахар е изключително красиво място със старинни дървени къщи. Бахарах се слави с невероятно вино, което е високо ценено в цяла Германия
Ротенбург об дер ТауберРотенбург об дер Таубер
09 Септ.
Ротенбург об дер Таубер е красив немски град с население от над 12 000 души. Ротенбург об дер Таубер е известен като най-запазеният средновековен град. Град Ротенбург об дер Таубер е разположен край река Таубер.
МагдебургМагдебург
08 Август
Магдебург е град в Източна Германия. Магдебург играе важна роля през Средновековието. Магдебург днес е огромен индустриален и търговски център.
КрефелдКрефелд
08 Август
Крефелд е град в Германия с население около 235 000 души. Крефелд е известен като града на кафето и коприната. Крефелд притежава интересни забележителности.
БопардБопард
30 Юли
Бопард е тихото и спокойно градче в района на Рейн-Хунсрюк, провинция Райнланд-Пфалц в Германия. Бопарт има древно минало, започнало с келтите. Бопард е доста известен и с виното си.
ЗоестЗоест
30 Юли
В района на Северен Рейн-Вестфалия в Германия се намира красивият град Зоест. Сред туристите Зоест е известен с невероятно красивата си природа. Зоест притежава огромен брой исторически и архитектурни забележителности
БрауншвайгБрауншвайг
25 Юли
Град Брауншвайг се намира в Югоизточна Долна Скасония, Северна Германия. Брауншвайг се нарежда на второ място след Хановер в Долна Саксония. В Брауншвайг живеят около 248 867 души.
ХамХам
22 Юли
Хам е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Хам е разположен в Североизточната част на Рурската област. Хам достига необходимите му 100 000 жители, за да се превърне в голям град според немските изисквания, през 1975 г.
ХагенХаген
22 Юли
Хаген е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Хаген е разположен в Източен Рур, на 15 километра южно от Дортмунд. През Хаген преминават реките Рур, Лене, Волме и Енепе
ОснабрюкОснабрюк
22 Юли
Оснабрюк е старинен германски град, разположен в Долна Саксония. Оснабрюк се намира на границата между Северен Рейн - Вестфалия. След Хановер и Брауншвайг, Оснабрюк е третият по големина град в Долна Саксония.
ЗолингенЗолинген
22 Юли
Золинген е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Золинген е с население от 163 263 жители и площ от 89. 45 км². Золинген е град с 1000-годишна история. За първи път е споменat през 965 г като Solagon.
ХалеХале
16 Юли
Хале е най-големият град в административна провинция Саксония-Анхалт, Източна Германия. Хале е разположен на река Заале и е с население от 232 260 жители. Хале е университетски град и основен център на образованието в Източна Германия.
ОберхаузенОберхаузен
16 Юли
Оберхаузен е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Оберхаузен е разположен в Рурската област, на 35 километра северно от Дюселдорф. Оберхаузен е с население от 212 568 жители.
МюлхаймМюлхайм
16 Юли
Мюлхайм или Мюлхайм ан дер Рур е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Мюлхайм е разположен в Рурската област, между градовете Дуисбург и Есен. Мюлхайм е известен със своя университет.
ХернеХерне
16 Юли
Херне е град в административна провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Херне е разположен в северната част на Рурската област между Бохум и Реклингхаузен. След Мюнхен и Берлин Херне е градът с най-висока гъстота на населението в Германия.
СаарбрюкенСаарбрюкен
16 Юли
Саарбрюкен е икономически, политически и културен център на провинция Саарланд, Германия. Саарбрюкен се е образувал през 1909 г. чрез обединяването на три града. Днес Саарбрюкен е населяван от 176 135 души.