Информационен тур за индийски туроператори из страната

18.05.2012

От 16 до 23 май на информационен тур в страната ни пристигат индийски туроператори. Визитата се организира от Сдружението за развитие на бизнес и културни отношения между Република Индия и Република България.

Темата на форума е „България като туристическа дестинация на индийския пазар”. Целта на събитието е създаването на ползотворни бизнес контакти в туристическият бранш между двете държави и представянето на България като атрактивна културна дестинация.

У нас пристигат представители на десет от най-големите и утвърдени туристически компании от Делхи и Мумбай, които организират пътувания за индийци в Европа.

Информационен тур за индийски туроператори из страната

С цел пълноценното представяне на туристическите предимства на България, в програмата на индийската делегация е включен информационен тур из страната със съдействието на седем общини-партньори: София, Велико Търново, Казанлък, Пловдив, Велинград, Разлог, Благоевград.

Партниращи организации на събитието са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българската търговско промишлена палата, Българската туристическа камара, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и др.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати