България: Неизвестната страна на мекиците, кюфтетата и красивата природа

18.04.2016

Мекици, кюфтета и невероятната природа са сред 18-те причини да посетите България възможно най-скоро според статия, публикувана в уебсайта Хъфингтън пост.

Според автора на статията Сузи Стрътнър, ако някога американци решат да посетят Балканите, България е най-доброто място, от което да започнат обиколката си.

Слънчев бряг

Страната ни е описана като непозната, евтина дестинация, която предлагана туристите плажове и планини само с кратко пътуване със самолет и автобус.

Сред основните достойнства на България според Стрътнър са българската кухня и в частност топчетата от мляно месо (кюфтета), както и родните мекици, които незнайно защо са описани като пържен хляб.

Особено привлекателни за туристите са също изключително красивата природа, безплатните забележителности и лесния достъп до тях. Не на последно място е Черноморския курорт Слънчев бряг, където танцувате цяла нощ в бар на пясъка и посрещате изгрева с питие в ръка.

Авторката на статията не е пропуснала да отбележи и прословутата българска гостоприемност, както и умението на българите да се отпускат по време на почивните дни и отпуските си.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати