Tuesday, 26 September [ ]

Поддръжка на уеб сайт

'Уеб сайтът е лицето на вашия хотел, заведение или фирма и няма нищо по несериозно от неактуален сайт, както и от стар вестник!'


Нима не сте виждали сайтове с новини и цени, датиращи от ... примерно 2005 година? Вашият сайт е не само представяне на хотела, но и начин за изграждане на доверие и привличане на нови клиенти.

След като сайтът Ви е пуснат веднъж в Интернет със сигурност ще се наложи да го променяте, за да бъде съдържанието му интересно и актуално, за да привлечете повече посетители и клиенти. Търсачките обичат сайтове, които се поддържат и променят във времето. Така и рейтингът на вашия сайт ще бъде по-висок!

В много случаи ще е необходима малка промяна като смяна на снимки или текст, но ще има и случаи, когато на сайта може да има някаква грешка или нещо да не функционира както трябва. Възможно е да не функционират линкове, да има грешки в кода, сайта да не се показва добре в различните браузери или сайта да е изключително бавен, защото се намира на сървър с още 1000 сайта.

Конкуренцията не спи, с годините излизат нови опции и модули и за да бъдете интересни със сигурност ще Ви се наложи да разширявате вашия уеб сайт - като например да сложите сателитна карта на обекта, онлайн резервационен формуляр, фотогалерия, книга за гости и т.н.

Непрофесионалната поддръжка на един сайт може да ви струва както много нерви и пари, така и да доведе до загуба на клиенти.

Доверете се на нашия многогодишен опит - ние поддържаме сайтовете и осигуряваме рекламата на над 350 хотела и заведения, 10 портала, имаме 10 годишен опит в уеб дизайна и оптимизацията на сайтове.

Нашата поддръжка на уеб сайт включва:

 • Промени на текст, новини и цени
 • Обработка и актуализация на снимки
 • Добавяне на нови снимки
 • Отстраняване на неизправности и грешки
 • Функционална проверка за различните браузъри
 • Оптимизация на мета тагове и линкове - с цел по-добър рейтинг в търсачките
 • Имплементиране на броячи за показване на статистиката на сайта
 • Добавяне и изтриване на файлове от сайта


С поддръжката на сайт, можем да ви предложим и хостинг, включващ:

 • Годишно подновяване на домайна /Името на сайта/
 • Бърз и надежден сървър с 24-часово наблюдение
 • Поддръжка на имейл към сайта


С общият ни пакет поддръжка + хостинг ние Ви спестяваме време, нерви и пари. Няма да има нужда да се притеснявате дали сайтът работи, дали името е подновено, дали има грешки в кода - ние ще се погрижим за всичко това!

Цената за поддръжка на сайт със включен хостинг варира от 100 до 250 лв на година, според това на колко езика е вашия сайт, колко подстраници има, има ли база данни и как е написан кодът на сайта.

Портфолио и наши проекти можете да видите на следния линк.

Свържете се с нас:
MediaPark.bg ЕООД
Skype: MediaPark.bg
Icq: 136872881
Email: admin@grad.bg
Тел: 0898 448696
Онлайн формуляр