сряда, 26 юли [ ]

Поддръжка на уеб сайт

'Уеб сайтът е лицето на вашия хотел, заведение или фирма и няма нищо по несериозно от неактуален сайт, както и от стар вестник!'


Нима не сте виждали сайтове с новини и цени, датиращи от ... примерно 2005 година? Вашият сайт е не само представяне на хотела, но и начин за изграждане на доверие и привличане на нови клиенти.

След като сайтът Ви е пуснат веднъж в Интернет със сигурност ще се наложи да го променяте, за да бъде съдържанието му интересно и актуално, за да привлечете повече посетители и клиенти. Търсачките обичат сайтове, които се поддържат и променят във времето. Така и рейтингът на вашия сайт ще бъде по-висок!

В много случаи ще е необходима малка промяна като смяна на снимки или текст, но ще има и случаи, когато на сайта може да има някаква грешка или нещо да не функционира както трябва. Възможно е да не функционират линкове, да има грешки в кода, сайта да не се показва добре в различните браузери или сайта да е изключително бавен, защото се намира на сървър с още 1000 сайта.

Конкуренцията не спи, с годините излизат нови опции и модули и за да бъдете интересни със сигурност ще Ви се наложи да разширявате вашия уеб сайт - като например да сложите сателитна карта на обекта, онлайн резервационен формуляр, фотогалерия, книга за гости и т.н.

Непрофесионалната поддръжка на един сайт може да ви струва както много нерви и пари, така и да доведе до загуба на клиенти.

Доверете се на нашия многогодишен опит - ние поддържаме сайтовете и осигуряваме рекламата на над 350 хотела и заведения, 10 портала, имаме 10 годишен опит в уеб дизайна и оптимизацията на сайтове.

Нашата поддръжка на уеб сайт включва:

 • Промени на текст, новини и цени
 • Обработка и актуализация на снимки
 • Добавяне на нови снимки
 • Отстраняване на неизправности и грешки
 • Функционална проверка за различните браузъри
 • Оптимизация на мета тагове и линкове - с цел по-добър рейтинг в търсачките
 • Имплементиране на броячи за показване на статистиката на сайта
 • Добавяне и изтриване на файлове от сайта


С поддръжката на сайт, можем да ви предложим и хостинг, включващ:

 • Годишно подновяване на домайна /Името на сайта/
 • Бърз и надежден сървър с 24-часово наблюдение
 • Поддръжка на имейл към сайта


С общият ни пакет поддръжка + хостинг ние Ви спестяваме време, нерви и пари. Няма да има нужда да се притеснявате дали сайтът работи, дали името е подновено, дали има грешки в кода - ние ще се погрижим за всичко това!

Цената за поддръжка на сайт със включен хостинг варира от 100 до 250 лв на година, според това на колко езика е вашия сайт, колко подстраници има, има ли база данни и как е написан кодът на сайта.

Портфолио и наши проекти можете да видите на следния линк.

Свържете се с нас:
MediaPark.bg ЕООД
Skype: MediaPark.bg
Icq: 136872881
Email: admin@grad.bg
Тел: 0898 448696
Онлайн формуляр» Последните обекти
хотел Еко Палас Приморско

хотел Еко Палас

Приморско
Вила Гергана Черноморец

Вила Гергана

Черноморец
Хотел Аполония Черноморец

Хотел Аполония

Черноморец
USD1.67251
EUR 1.95583
GBP 2.18785
CHF 1.76790