Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Заповядайте на коледни ателиета в София

Заповядайте на коледни ателиета в София

MarianeMariane
Джедай
2k
Национален етнографски музей

Заповядайте тази събота и неделя, на 14-и и 15-и декември, на традиционните Коледни ателиета. Артистичните работилници ще се провеждат от 11 до 16 часа в залите на Националния етнографски музей, който се намира на площад Александър I в град София.

Тази година ателиетата отново ще ви изненадат с богата и разнообразна програма. Заниманията ще включват изработване на сурвачки, оцветяване на картички.

Национален етнографски музей

Ще получите ценни идеи за изработване на коледна украса, а запалените по кулинарията ще могат да се запознаят с най-вкусните рецепти за коледни кравайчета и медени сладки.

Всички гости на Етнографския музей ще могат да разгледат и новооткритата изложба „Коледа в символи и знаци“. Експозицията е акцентирана върху своеобразните и самобитни пластики върху обредните рожденственски хлябове.

Посетителите на музея ще мога да посетят и изложбата „Имало едно време у дома“, която ще ги върне в уюта и бита на традиционните селски домове. Билет за посещение на Етнографския музей ви осигурява напълно безплатно участие в Коледните ателиета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати