Pochivka.com»Статии и Новини»Курорти»Саут Бийч, Маями (South Beach Miami)

Саут Бийч, Маями (South Beach Miami)

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
2k
South Beach

Саут Бийч в Маями е плажна ивица в южната част на Маями във Флорида, разположена около 23-та улица. Това е най-ниската част на целия бряг тук, като е застроена в началото на миналия век в красивия архитектурен стил ар деко. На крайбрежната улица днес не са останали много старинни сгради, а тези, които се виждат са в развалини, но въпреки това тук е мястото, където броят на сградите в този стил е най-голям.

Сред палмите и жълтите пясъци на крайбрежието се редят множество кафенета, барове и хотели, което прави Саут Бийч една доста предпочитана туристическа дестинация. Това е така, защото мястото предлага от всичко за всеки – това място е едновременно шумен, развит курортен комплекс, но и романтичен и тих, когато се разхождате из улиците покрай красивите сгради и кокетни хотели.

Наричан още Соби, което е съкратено от цялото наименувание на града, Саут Бийч е популярно място за пролетните ваканции в САЩ.

Ако се излегнете на плажа пред вас ще се задвижи гледка на много млади хора, които се забавляват, модели в оскъдно облекло и бански, атлетични мъже, които в съчетание с перманентният музикален фон, създават неповторимата атмосфера на това популярно вакантно селище.

Сред нещата, които задължително трябва да направите тук е да пиете мохито на плажа, да похапнете от оригиналната кубинска кухня, да обиколите из модерните бутици, които тук са в изобилие и да за се забавлявате шумно в някой актуален нощен клуб.

Саут Бийч, Маями (South Beach Miami)

Тук може да се срещнат доста често някой от най-големите холивудски звезди. Със своите на 150 клубове и барове Саут Бийч се нарежда като най-предпочитаното място за нощен живот в цялата страна. Доста често обаче входът в повечето от тях е ограничен и доста скъп, което може да пречка, ако желаете да ги посетите.

Няма да излъжем, ако кажем, че Саут Бийч е сборе пункт на красивите тела. Тук много дизайнери предпочитат да заснемат моделите си, а също така редовно на плажната ивица се провеждат женски волейболни състезания. Тук също така е и снимачната площадка на много холивудски филми, като например „Клетка за птици”.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати